Voor een nieuwbouwproject de Schans in Beverwijk levert Netwerk Keukens de keukens.

Over het project:
Nu in verkoop: Nieuwbouwproject de Schans in Beverwijk! Dit project omvat de nieuwbouw van 8 ruime eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 108m² tot 117m² midden in het centrum van Beverwijk.

Het ontwerp van de 2 twee-onder-een-kapwoningen en 6 rijwoningen heeft raakvlakken met de populaire architectuur uit de jaren ’30. Dit komt tot uiting in de brede goten met een ruim overstek, een roodbruine baksteen en de toepassing van roedes in de ramen. De accenten met wit keimwerk, die deels de hoeken “omlopen” en de bijzondere roede- en kozijnindeling geven de woningen een eigentijdse uitstraling.

De woningen beschikken standaard over 3 slaapkamers en een ruime zolder met de mogelijkheid tot het creëren van nog eens 2 (slaap)kamers. De woningen worden luxe afgewerkt en opgeleverd inclusief keuken met inbouwapparatuur, complete badkamer, zwevende toiletten en vloerverwarming op de begane grond. Op het gebied van duurzaamheid zijn er diverse maatregelen genomen om het energieverbruik naar een zo laag mogelijk niveau te brengen. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd en standaard voorzien van zonnepanelen.

Kijk voor meer informatie op: https://www.schansbeverwijk.nl

Wilt u meer informatie over de keuken: https://www.schansbeverwijk.nl/wp-content/uploads/2019/01/Informatie-keuken.pdf